Bir çocuğun anne onsuz tatile gitmek ve onun arkadaşları ile içki abartıyor

Ross onun yatak somurtma edildi. Onun sınavlardan en başarısız ediyorum sonra ailesi onunla düşmüştü. Hepsi tatil, Karayipler cruise devam gerekiyordu, ama okulda zor çalışmıyorum için ceza olarak, onlar onu geride bırakarak edildi. O sol "Kendinize gelin, bir ay içinde bakın!" Babasını bağırdı.
Sonra aslında ne olduğunu fark etti. O bütün bir ay boyunca evin ücretsiz çalışma verildi ediyorum, o ne istediğini yapabilirdi! O pencereden dışarı baktı ve onları terk izledi, o da yolculuk vardı biliyordum kadar sonra onun saatini izlerken oturdu. Sonra amcası gibi davranarak, seyahat acentesi aradı ve "kardeşi" Onu her zaman her şey için geç olma konusunda endişelenmenize davranarak, teknede var olsaydı sordu. Seyahat acentesi onboard olduğunu doğruladı ve o heyecanla havaya sıçradı, o kadar alabilir ne düşünüyor, onun yatağının kenarına oturdu. Iki kafa bir kafadan daha iyi olduğunu düşünerek, onun arkadaşı Steve aradı ve onu buraya davet etti.



Steve iyi haberi duyunca yuvarlak acele geldi ve eve daldı. "Sen ciddi misin?" Diye heyecanla bağırdı. "Yetişkinler olmadan bir bütün ay?"
"Yip. Görünüşe göre, okulda tembellik ve her şeyi flunking için bir 'ceza' olarak. Ben yolculuk kaçırmış değilim sanırım, ama hey, bu daha eğlenceli olabilir! "
"Ben onlar kışlar yok ailen nerede, kapalı bir yerde tropik vardır, bilmiyorum, ve biz kar bu vıcık vıcık karmaşa ile sıkışmış demektir. Başka bir şey için kızak için çok ıslak, çok soğuk ya da kaygan. "
"Ne heyecan ne oldu?"
Steve'in yüzü bir kez daha büyük bir gülümseme üretti. "İçecek bir şeyin var mı?"
"Onu almak alkollü demek. Evet, burada .... oh! Genellikle içki dolabı yükleri var, çıplak var! Onlar seyir bilet fiyatı parçası olarak içecekler vardır, onlarla almış olmaz. "
"Belki onları sakladı?"
"Ahhhh .... tabii ki! Babam sık sık tavan şeyleri gizler. O ben o öyle biliyorum keşfetti asla, beni izleyin! Bingo "Ross bağırdı, sonra merdivenden aşağı çekti ve yukarı tırmandı, bazı kutuları ile karıştırılan"! ", Viski, şarap, elma şarabı, bira, votka ve birkaç şişe üreten. O geri indi ve merdiveni kaldırdı, sonra Steve hepsini aşağı uzattı.
"Bu yapmak oughta," Steve bunlardan birkaç kapma ve salonda onları aracılığıyla alarak, dedi. Ross sonra birkaç karışımları yapmak için ilerledi, biraz daha yakaladı ve ona katıldı.
"LANET OLSUN!" Irkildi Ross, ilkini dışında çalışıyor. "Bu biraz güçlü!"
"Pısırık," Steve cesurca bunun yarım bardak aşağı yutkunarak söyledi. "Kahretsin, bu güçlü IS!" Ayağa kalktı ve biraz etkisini abartarak, biraz hakkında sendeledi.
"Rekabet, kaybeder düşmek ilk, tek ayak üzerinde durmak!" Ross yaramaz sırıtarak dedi. Her ikisi de tek bacak üzerinde durdu ve oldukça kısa bir süre Steve onun dengesini kaybetme başlayana kadar, içmeye başladı. Ross sırıttı ve ona bir parmak ile çok nazik bir itme verdi, ve Steve bir gümbürtüyle ile halı isabet zemine geriye başını düştü.
"Ahhhh!" Diye zayıfça dedi. "Bu acıttı."
Ross onun üstüne iniş, kendini çöktü sonra, geri durmak Steve'in gereksiz girişimleri sert ve zor gülmeye başladı.
"Bana böyle sevdim bilmiyordum ...." Steve slurred sesle alaycı dedi.
Ross hızla geri çekti ve telefonu yakaladı. O Merhaba bu Ross ", konuştu sonra bir numara çevirdi. Ebeveynler dışarı. Bir ay. İsterseniz yuvarlak gel, "sonra kapattı.
"Kimdi?" Steve sordu.
"BİR KIZ. Ben kızları tercih ederim. "
Eğer biraz suçlu aramaya rağmen "Hey ben sadece şaka yapıyordum. Eğer amaç bana düşmedi emin misin? "
"Canın cehenneme!" Ross şişeden önemli bir miktar içmek için onu zorluyor, zemine tutturulmuş sonra, Steve votka bir yudum aldı.
"Sen benimle kötü yol olabilir drunker yüzden beni alıyorum?"
Tam o sırada kapı çaldı ve "Sen! Diyerek pişman olacaksın", ve Ross cevap gitti. "Burada sadece sen ve Steve benim içeri Selam Michelle, hadi."
"İşte bu üç ile daha eğlenceli, yapacağım, ben yüksek sesle partileri sevmiyorum. Hey sen içki var? Ben içki kokusu! "
"Evet yükler, bak!" Diye salona doğru onu çekerek, dedi.
"Vay! Nereye tüm buldun? "
"Babamın, o ben onu bulmak asla tavan arasında 'sakladı' oluyor ...."
Michelle o kanepenin arkasına baktı ve Steve sırtüstü çaresizce yatarken gördüğümüz gibi yüksek sesle güldü, sonra kıkırdadı. "Ne kadar oldu?"
"Ross bana etrafında lanet böylece beni kesinlikle sıvalı almak için çalışıyordu."
"Ne oldu? Ross?? "
"Şaka yapıyor. Neden ben yuvarlak davet düşünüyorsunuz? "Ross sordu.
Michelle genişçe gülümsedi. "Beni sanılan bilmiyordum."
"O değil kör olması gerekirdi," Steve kat boyunca karıştırma ve eteğini yukarı bakıyordu, dedi.
"STEVE!" Diye bacaklarını kapatarak bağırdı.
Steve kanepenin arka yardımı ile kendini yukarı çekti, sonra onun kot sonra, onun tshirt kaldırıldı. "Sen seni göreyim şimdi, beni görebilirsiniz ...."
"Ben herhangi bir yaramaz bit göremiyorum."
"Daha iyi?" Onun boksörler aşağı çekerek sordu.
"Lanet olsun!" Onun sert horoz işaret ederek çığlık attı. "Ben içki onları disket gitmek yapılan düşünce!"
"Evet, bu konuda üzgünüm, o büyük iki kat genellikle bulunuyor ...."
"Çok komik. Zaten bir fili hizmet için yeterince büyük! "O Ross yuvarlak baktı ve de ona bakarak onu yakaladı. "Steve şaka emin misin?"
Ross panikledim. "Ne oldu? Eh? Hmm? Ben .... "
Michelle gülümsedi. Ona önünde durdu, sonra telaşla bütün elbiselerini çıkardı. "Eğer beni ya da onu istiyor musunuz?"
Ross hiçbir şey söylemedi, ama onu duvara lanet niyeti ile onu kaldırdı, sonra aynı hızla bütün giysilerini çıkarmış, fakat tüketilen onca alkolden onun zayıflamış bacakları onu çökmesine neden, ve her ikisi de üstüne indi Bir yığın Steve. Her üç birbirlerini okşadıklarının başladı, sonra kahkahalara boğuldu. O Ross'un horoz çekiştirdi ise Steve'in eli, Michelle'in göğüslerini sıktı. Ross, aynı zamanda Steve vücudunun küçük bir sürtünme yanlışlıkla bilerek, yukarı ve Michelle'in aşağı tarafı ellerini koştu. Bir süre sonra, Steve onun taktik fark, ve Ross doğru elini tura yükseldi. Onun topları yakaladı ve bağırıyor, sıkılmış "Ellerini üzerimden alın!"
"Ooooh .... daha zor!" Ross alaycı dedi.
"Emin misin?" Steve gibi sert elinden geldiğince sıkma sordu.
"ARGGHHH fuck! Dur! "
Michelle histerik, daha sonra Ross neredeyse acı içinde ağlamaya izlemek için geri karıştırılan güldü. O kadar hızlı o geldiğince Ross atmak başladı ". Ki Steve yapıyor tutun", ve bir dakika içinde ya da öylesine, Ross gözleri yuvalarından dışarı haşhaş, her yerinde kadar gerildi ve o her yerinde cesaret önemli bir miktarda püskürtülür Steve'in göğüs. O Steve üzerine eğildim ve yavaşça Ross lutfen onun tüm baskı serbest olma hissi zevk olarak, Steve şimdi onun topları gitmesine izin vermişti sevindim, nefes nefese geri koymak, sonra onu onu yaladı. Steve yaygın gülümseyen ve Michelle kedi parmak başladı, bacakları yaklaşık mahçup yapıyordu. Sonunda o artık almak ve onun zonklama ereksiyon üzerine kendini monte, ve artan bir hızla aşağı kendini yukarı kaydırın ve başladı olabilir.
"God .... benim .... Ah ...." Steve yavaşça dedi. "Ben bütün gün bunu yapmak istiyorum!"
Michelle sessiz kaldı ve onun titreyerek göğüs kasları üzerinde ellerini çalışan, devam etti. Birkaç dakika sonra, o hızla ona lanet ve sesindeki üstündeki onun adını bağırmaya başladı. "Ah Steve! Tanrım! Ahhhhh! WOW!! "
"Aynı şekilde!" Muazzam basınç ile onun içinde geliyor, Steve panted.
O da içki karıştırma etmişti masaya zayıf sürünerek sonra, büyük bir sırıtma ile onun üstüne çöktü. Bir kaç yutkundu, sonra kanepeye oturdu ve iki eliyle onun yanında okşadı. Çocuklar onunla oturdu ve onun etrafında kollarını koymak, o zaman çok daha fazla içki tüketilen.
"Yani iki ay boyunca kalıyorsun?" Ross sordu.
"Evet!" Steve ve Michelle sonra hepsi daha sıkı birbirlerine yakaladı, bir kerede söyledi.
"Ben kimseye bir şey istiyorum, aç değilim?" Ross sordu.
"Evet ben yardıma gelirim, en açlıktan ölüyorum yemek pişirmek izin ...." THUD! O kalktı Michelle sadece başını ile tablo eksik, kendisi üzerinde takıldı. Çocuklar onu ayağa yardım, sonra kahkahalara boğuldu. "Ben içmek için biraz fazla olduğunu düşünüyorum!" Diye sıkıca kendini sakinleştirmeye Ross'un omuzları üzerine kapma, mırıldandı.
"Sanırım hepimiz yaptığını düşünüyorum. Ama ben daha fazla istiyorum, bu iyi hissettiriyor! "Ross mutfağa onları yoluyla açtı, sonra onlar yemek neler yapabileceğini görmek için dolapları araştırmaya başladı.
"Bu bir efsane gibi görünüyor," Michelle, sıkıca her el bir kendi stiffies kapma, dedi.
"Nedir?"
"Onlar alcofrol büyük miktarlarda tüketen sonra işe yaramaz bu."
"Alcofrol?"
"Evet Er, sen ne demek istediğimi benim dilinin uykuda biliyorum!"
Onlar bulabildiğim tüm gıda toplandı ve düşünce durdu sonra, mutfak tezgah üzerine koydu. Sonunda Steve o "baharatlı nohut ve hellim" denilen bir şey geldi ve nasıl bunu yapmak için onları gösterdi. Steve maddelerin geri kalanı hazır var ise Ross, katta yarısını dökülüp sonra, bir tavada biraz yağ ısıtılır. Michelle çok fazla yardımcı olmak için onların çıplak organları tarafından dalıp, ve onlar pişirmeye çalışırken, onları alay tutuldu. Sonunda bitmiş, ama Michelle Ross daha önce dökülen yağ kaymış ve düz sırtında indi, Ross'un elinden bir tabak yemek eleştiri. Bunun çoğu göğüsleri indi ve hem erkek hemen onun yanına çömeldi ve o kadar alıştırma başladı. "Oh wow .... ben! Ben bir plaka olmak gibi düşünüyorum" Michelle şaka. Onlar bitirmişti onlar salonda kadar kalan yemek aldı ve kanepe onlar gitti daha votka ekleyerek, birbirleri ile paylaşmak lazed.
Onlar bitirmişti zaman, onlar daha sarhoş daha önce vardı ve bunların hiçbiri ayağa başardı. "Beni izleyin ...." Ross bir slurred sesle. O arka kapıya doğru sürünürken ve onu izledi.
"Nereye Ross gidiyorsun?" Michelle sordu. "Dışarıda kar yağıyor ve biz çıplak demektir."
"Jakuzi. Babam sadece dışarıdan büyük bir tane koyun. Isıtmalı var, merak etmeyin. "
"Ooooh Kulağa eğlenceli geliyor!"
Sonunda Ross doorhandle kadar ulaşmayı başardı ve daha sonra üç ayak derin kar dışarıdan sürünerek, açtı. "Ahhhh! Soğuk! "Ross soluk soluğa.
"Belki seni biraz ayılmak olacak?" Michelle onu takip sordu. Onun yüzünde düz düştü ve kar göğüslerini dondu diye feryat etti. "Kahretsin!! Ahhhhh! Benim meme! "Diye bağırdı.
Onlar yavaş yavaş Jakuzi üzerinde sürünerek ve tırmanarak, Ross bunu açık ve Steve ilk baş düşmek başardı. O suyu öksürük ve başını gülerek yüzeye geri geldi."Oops ...."
"Aptal çocuk," Michelle ona oynak kıpırdamak vererek dedi.
Steve gene sualtı kaymış, ama bu sefer dönmedi.
"Nereye gitti?!" Michelle karışık sarhoş uyuşukluk içinde, diye sordu. "Ohhh!! Steve Ahhhh! "
"Orada altında neler oluyor?" Elleriyle etrafında duygu, Ross sordu. O Michelle kedi ile oynayan Steve'in parmaklarını buldular, ama Steve onu sıkıca yakaladı ve horoz aşağı, sonra uzak ellerini itti. Ross ne halt düşündüm sonra, bir an durakladı, ve Steve kapalı savurma başladı. Michelle neler olup bittiğini çalıştı ve Ross'un horoz sıkı, sonra onu yaygın sırıtarak yapma, onu da masturbasyon başladı yakaladı.
Birkaç dakika sonra, iki oğlan geldi. "ROSS!" Cilt soyma ve köpüren suya jizz squirting, başını geri eğerek ve sert nefes nefese, Steve bağırdı.
"MICHALLE!" Güçlü geliyor, Ross soluk soluğa, bu yüzden bazı Steve'in yüzünde iniş, su üstünde vurdu. "Biri benden içeri!" Michelle bağırdı. O, yüzeyinden onun güçlü bücür gurur Ross, yakaladı sonra onun içine kendini itti ve ona lanet başladı. Steve kendi ayakları altındaki kaymasını tuttu ve sıkıca onu zor iterek onun kalçaları yakaladı gördüm.
Birkaç dakika sonra, Michelle belinde sıkıca Ross kapma, yoğun zirveye. "Aman tanrım!" Diye bağırdı.
Bacakları sıkıca ona sarılmış ve o tekrar geldi. "Ahhhhh!!" Onun bütün vücudu arkaya iki kez gelen çaba ile titreyerek, ciyakladı. "Mmmmmm .... oh god. Ben bir banyo üç gibi. Steve Er? "
Steve biraz utandım baktı. "Ben erkekler ve kızlar ister sanırım," diye şiddetle onu savurma, Ross'un horoz sağlam tuttu, sonra sırıttı.
"O üç kez gelip asla," hala bitkin Michelle, soluk soluğa.
"O zaman bana onu açmak yardım," Steve dedi. Michelle her Ross üzerinde ellerini ovuşturarak ve ağzının içinde onun dilini sondalama, aynı zamanda onu öpmeye başladı. Ross zor nefes başladı, ve Steve gülümsedi. "Ben işe yarıyor ...."
Ross'un gözleri yaktı, ve Michelle o üçüncü kez zirveye Yüzünde ifadeyi izlerken, ağzını kaldırıldı. "Ahhhhh!! Steve! Michelle! Ahhhh .... Oh wow .... oh my god! "O jakuzide zayıf geri koymak ve bilincini kaybetmeye başladı.
"Ben uyanıyor gerektiğini düşünüyorum," Michelle su onu kaldırmak için mücadele, sırıttı. Steve ona yardım ve onlar jakuzi onu dışarı itmek başardı. O derin kar aşağı kaydırdı ve keskin üfledi. "Soğuk?" Michelle sordu.
"Ahhh ...." diye zayıf yanıtladı.
"Eğer dışarı çıkmak için yaklaşık gibiydin, biz sizi biraz uyanma edilmiştir."
"Olmuyor. Üç kere benim için çok fazlaydı. Oh .... "
Michelle yaramazca sırıttı sonra etrafına baktı. O ayağa mücadele ve karda bata çıka geçtiler, sonra bir hortum geri getirdi.
"Bununla ne yapıyorsun?" Zayıf Ross sordu.
"Daha ikramlar!" Diye açmadan ve buz soğuk su ile Ross patlatma, kıkırdadı.
"Kahretsin! Ahhhh! Donma! "Jakuziye kadar geri tırmanmaya çalışırken, Ross bağırdı. Ama bedeni alkol ve üç orgazm ile zayıflamış, ve Steve onu shoving tuttu, o yüzden onların oyun yorgun büyüdü kadar Onlar on dakika boyunca devam Lütfen almak yönetmek yoktu edildi, daha sonra geri evine sürünerek içecekler. Ross kat titreme yatıyordu ve kendini ısınmak için biraz viski yakaladı. "Ahhh o b .. b .... daha iyi .. var"
"Sen ürperti zaman çok şirin görünüyorsun," Michelle göğsünde aşağı ellerini ovuşturarak, sırıttı.
"Çok sevimli Am I?" Steve küstü.
"Bilmem, yeterince soğuk değil. Yani iki istiyorsun şimdi ne yapacağız? "
"Ben bir yere gitmek istiyorum," Steve geveledi.
Bir gece kulübü gibi "Ne? Bu karanlık oluyor, ve ben biz duramaz eğer onlar bize izin sanmıyorum. "
Ross bir dolap üzerinde sürünerek ve zemine kaydırdı kitaplar ve haritalar bir yığın çıkardı. Onlar üzerinde sürünerek ve bazı baktı, sonra Michelle Ross Bir çadır var ", diye sordu? Ben kamp gitmek istiyorum. "
Ross yavaş yavaş kısa Ross ardından, merdivenlerden aşağı kayar geldi kısa bir süre sonra bir çökmesini ses ve havlama çeşitli çantalar ve kutular sonra, orada, sonra merdivenlerden onun yol yapılmış "Öyle, bir yere .... düşünüyorum". "Buldum!" Diye bir gürültüyle yere iniş, bağırdı.
Hepsi beceriksizce onun bulduğu ne eleyerek başladı daha sonra, bazı rom bir yudum aldı. Sonunda onlar çadır bulmayı başardı ve bir sırt çantası içine doldurulmuş."Içki unutmayın!" Michelle bağırdı. Onlar bazı konserve gıda yakaladı ve birbirlerine bakarak oturdu, sonra sırt çantası içine tüm şişeleri itti. "Peki kim bu taşıyor?" Bir sırıtma ile Michelle sordu.
Hepsi defalarca çok başarılı olmadan, ayakta durmaya çalıştı. Sonunda Steve başkaları tarafından iki tarafında desteklenen, daha sonra omuzları üzerine sırt çantası heaved başardı. "Eğer büyük güçlü bir çocuk değil misin?" Ross sordu.
"Sen, beni tutmak zorunda two'll ben çok iyi denge olamaz ...." Onlar yavaş yavaş evden dışarı yol yaptık, sonra tekrar birbirlerine baktılar. "Giyecek?" Steve sordu.
"Hayır, ben titremeye istiyorum," Michelle sırıttı.
"Sen de," Steve onu sertleştirme meme özel dikkat, göğüslerinin üzerine elini çalışıyor, dedi.
Bahçe yol sonra bir kaç yoldan geçenlere eğlence neden yavaş kaldırım boyunca ilerlerken aşağı Onlar yola çıktık. Yirmi dakika sonra, kasabayı terk ve bazı ormana bir yol boyunca yola. "Herkes haritayı koydun?" Michelle başını kaşıyor, diye sordu.
"Zannettim," Ross dedi.
"Hayır, sadece ben düşünüyorum içinde içki koydu."
"Peki ben çadır ve içeri biraz yiyecek koyun ..."
"Ben son yarım saat çok hatırlamıyorum, bilmiyorum," Steve gülümsedi. "Biz üç kafaları bir diğerinden daha iyidir, bizim yol bulacağız."
Onlar bazı ormanda, sonra açık arazide ve yukarı küçük bir tepenin içine, bir saat yol boyunca devam etti. Onlar üst ulaştıklarında, hepsi bir yığın kıkırdayarak düştü ve Michelle bazı şişe yuvarlak geçen, sırt çantası açıldı. Onlar her zaman birbirlerinin çıplak bedenlerini hayran birkaç swigs vardı. "Mmmm .... sen hem şimdi Titriyorsun!" Michelle heyecanla dedi. "Ama musluklar nerede?"
"Benim horoz saklanıyor ...." Ross gülümsedi. "Ben biraz soğuk olduğunu düşünüyorum."
O aşağı eğildi ve Ross'un çok zevk için onu emmeye başladı, ama Steve sol dışarı hissediyordum, o yüzden dik kadar Ross Steve Michelle'in kedi içine kendini itme sonra, üzerinde ulaştı ve onu çekiştirdi. "Ahhh! Steve! "Diye soludu, sonra Ross emme devam. Onun ağzına geldi Ross, sıkıca göğüslerini kavradı sonra o yuttu ve sırıttı. "Bu lezzetli oldu! Ohhhh! Steve!! "Diye geri yalan ve zor nefes, soluk soluğa.
"Michelle!" Diye jizz şaşırtıcı bir miktar ile onu kedi doldurarak, diye bağırdı.
"Yine!" Diye soludu. Steve devam etti ve ikinci kez geldikten sonra, o onun üstüne çöktü.
"Ben üç kez gelebilirim," Ross gururla söyledi.
"Ben .... yapamam" Michelle soluk soluğa.
Ross sıkıca Steve'in horoz yakaladı ve onu attı, birkaç dakika kadar sonra bayıldı, sonra tüm Ross'un mide üzerinde, tekrar geldi.
"Sen Ross çadır koymak," Michelle içini çekti. "Biz çok yorgunuz."
Ross çadır çıkardı, ve onu dik onun en iyi girişim yapılmış, ancak yirmi dakika sonra, o hiçbir yerde başlamıştı. Orada bir çadır belirsiz bir şekil oldu, ama o kadar kalmak olmazdı. "Sanırım başka direk gerek," diye biraz karışık seyir dedi. Michelle ve Steve sırt çantası ile avlanan ve hepsi etrafına baktı, ama hiçbir şey bulamadılar. "Ya da mandal?" Ross önerdi. Diğer iki başlarını salladı. "Ben bunun tüm getirmek yoktu sanırım. Ah iyi, tırmanış! "
Bunların hepsi Michelle derin düşünce onlara baktı, içinde tırmandı. "Biz uyku tulumu unuttum."
"Hey sürece biz içki var gibi, o ana şey!" Steve el geldi ilk şişeden yutkunarak, güldü. Onlar bir süre için yaklaşık karıştırılır, yarım işler zorlaştırır çadır çöktü.Sonunda hepsi rahat var ve gece için bir araya kadar sokuldu.
Birkaç saat sonra, Michelle bacağını elini ovuşturarak Ross uyandı. Ona baktı ve gülümsedi ve dedi, "soğuk Bacağın kasın titreyerek, çok güzel hissediyor!"
Michelle onun kalça için elini tura yükseldi ve sıkıca onları sıktı. "Sen çok sevimli, çok Titriyorsun! Bana geçmek şişe? "Ross ona bir şişe votka geçti, ve o çocuklar bunu bitirmek için ona yardımcı oldu, ve içki onları etkilemiş kısa sürede daldım sonra, birkaç swigs aldı.
Ertesi sabah, Michelle ilk uyandı ve yaygın sırıtarak, uyuyan erkek baktı. O yaramaz hissettim. O çok yavaş ve sessizce çadırdan dışarı gizlice, ve bunların üstüne çöktü kadar yavaşça direkleri kaldırıldı. O sıkıca zor onları tokatladı, sonra çevrelerindeki sıkıca sarılmış, sonra kapamak sızdırmazlık, çadırın girişinde yakaladı."Uyan, uyan!" Diye bağırdı.
"Ahh! Uyanmak için değil güzel bir yol! "Steve bağırdı. "Elinizi Ross koyarak nereye Hey dikkat!"
"Oh üzgünüm. Oooh sen büyüyorlar! Bunu Steve'i ister misiniz? "
"Ahhhh! Dur! Ben çadır tüm yapışkan yapacağız! "
"İkiniz orada ne yapıyorsunuz?!?" Michelle bağırdı. O çadırın paket etrafında rulo başladı izledi ve heyecan onların sesleri dinledi, o da dik bir yamaca doğru yollandı anlayınca sonra onu ağzı açık bıraktı. "Er .... çocuklar? Ben şimdi durmak gerektiğini düşünüyorum. "
"Neden? Bu çok eğlenceli! "Steve'in mide karşı horoz ovuşturarak, Ross bağırdı.
"Oh boşver .... Çünkü," diye sırıttı. Eğim o dik bakmadı, sadece küçük bir şekilde aşağı doğru döndürün diye, diye düşündü. Çadır kenarına ulaştığında çocuklar etrafında oynamaya devam Ama, bu büyük bir hızla çıkardı. Bu yamaç aşağı hızla haddelenmiş olarak, kar toplamaya başladı, ve çok yakında hızlı boyut ve ivme alarak büyük bir kartopu oldu. Michelle o nihayet kendini kontrol etmek mümkün iken sonra o aşağı yolda birkaç kez üzerinde kaymasını, ondan sonra aşağı koştu, kahkahalara boğuldu. Sonra durdu ve kartopu donmuş bir göle doğru yuvarlanan izledi. "Kahretsin!" Diye, onlar aracılığıyla düşüp boğulabilir düşünerek, diye bağırdı.
Bu arada çocuklar gidiyordu yeryüzünde bilmeden, çılgınca etrafında dönüyordu. Kartopu sonunda yavaşladı, ve bunlar yüksek bir çatırdama sesi duydu. "Bu buz çatlaması gibi geliyor ...." Steve dedi. Kartopu buz düştü ve yavaş yavaş derin gölün dibine battı. "Ben su düşünüyorum ...." Steve batan bir duygu fark, endişeyle dedi.
Ross çadır kapı zip açtı, sonra kendini etrafında sıkılmış ve kalın sıkıştırılmış kar ile sunuldu. "Burada ne oldu?" Diye sordu. O uzak kazma başladı ve iyi bir on dakika sonra biraz daha kolay oldu. Bu zamana kadar onlar doğru dibe battı istiyorum.
Michelle onlar yapmış deliğe bakarak durdu, sonra, panikledi göl arasında koştu. Onları sonra dalış gerekir? O beklemek gerekir? Onlar beş dakika içinde olmuştu, diye düşündü. Kimse bu kadar uzun nefeslerini tutabilir. O suya kaydırdı ve onun cilt soğuk ile sıkılır gibi çığlık attı. O geri nefesini var sonra, o onları bulmak ve onları kaçmasına yardım umuduyla aşağı daldı.
Ross gevşek kar da yumruk gibi, su daha hızlı ve daha hızlı acele başladı. "Nefesini tut Steve!" Diye bağırdı. Hem çocuklar derin bir nefes aldı, Ross sonra yüzeye kadar yüzdü, emin Steve onu takip yapmak için arkasında hızlı bir kontrol ile, kartopu dışına kırmayı başardı. Onlar suyun kendilerini dışarı çıkardı, sonra etrafına bir göz attım. "Michelle? Nerdesin? "Ross bağırdı. O dağ geri baktı ve başını salladı. "Nereye gitti?"
"Burada ayak izlerini görebiliyorum," Steve dedi. "Biz, burada yürümek yoktu onlar onun olmalı ve onlar delik durdurmak. Eğer o bizden sonra gitti düşünüyor musunuz? "
"Ahh .... diye ne kadar soğuk olduğunu, bizi kurtarmaya çalıştı?"
Kısa bir süre sonra, kısa bir mesafe uzaklıkta buz üzerinde çılgınca beceriyor duydum. Bunlar, sesin geldiği yöne doğru yürüdü kar bazı sildi ve buz yoluyla almaya çalışırken bir paniklemiş Michelle gördüm. "Belki de kırarım, birlikte yukarı ve aşağı atlamak?" Ross önerdi. Birbirlerini yakaladı ve Michelle dışına biraz kapalı destek verirken, sert ellerinden geldiğince yukarı ve aşağı sıçrayan başladı. Bir dakika sonra, buz nihayet kırdı ve çocuklar suya daldı.
Michelle hızlı sabit nefes nefese, yanlarında kadar sıktı. "Kahretsin! Ahh! Ben Seni boğulmak sandım! "
Orada ne yapıyordunuz? "Steve sordu. "Ve neden buraya geldin?"
"I LOVE YOU boğulma sanıyordum! Ve ben geri yolda delik cevapsız sanırım. Nasıl çıktın? Bu kartopu! "Muazzam su dışarı tırmanırken, Michelle yanıtladı.
"Ben yolumu dışarı yumrukladı," Ross dedi. "Ve sen bizi kurtarmak için geldi, seni seviyorum!" O dramatik Michelle'in kucağına atladı sonra dışarı tırmandı ve ona bir öpücük verdi.
"Bu tür ilk etapta benim hatamdı, ama böyle çok komik haddeleme etrafına benziyordu. Hey, çadır! "
"Ve daha da önemlisi alem!" Ross onu izledi ve onlar geri aşağı yüzerek geri Steve içeri delik ve dalış çalışan, dedi. Onlar geri çadıra onların yol yaptı ve kalan şişeleri ile dolu sırt çantası, sonra tekrar yüzeye yüzdü. "Ahhh! Bu uzun bir yol aşağı var! "Sert nefes nefese, Ross bağırdı. Onlar geri kendilerini dışarı çıkardı, sonra su dışında sırt çantası çekti.
"Bunun için Tanrıya şükür," Michelle şişelerinden birini alarak ve viski büyük miktarda içme, dedi.
Bunların hepsi çocuklar Michelle yaygın sırıtıyordu fark, önemli miktarda içti. "Ne düşünüyorsun?" Ross sordu. "Eğer oynamak ister misiniz?" Diye nazikçe kendi horoz ovuşturarak sordu.
"Ben iki bir rekabet olması gerektiğini düşünüyorum. Ben en iyisi size hangi bilmek istiyorum. "
"Neye?"
"Ah bilmiyorum. Ben gerçekten ürperti izlemek gibi .... Hem suya gitmek ve ilk dışarı wimps kim olduğunu görüyorum. "Onlara hem sert itti ve onlar suyu öksürük ortaya çıktı, sonra buzlu göle geriye düştü.
"Bana uyarı biraz verdik!" Steve bağırdı.
Michelle saatine baktı, sonra onlara sırıtarak oturdu. On dakika sonra, o üzerinde karıştırılır ve suya elini ulaştı. O kendi sandıkları hem sırayla sonra yaygın gülümsedi hissettim. "Steve'in pecs fuck gibi titriyorsun!" Diye heyecanla dedi.
"Benim kalça sert titreme vardır," Ross gururla söyledi. "Sen benim kalça seni sevmiyorum?"
"Evet," Steve yanıtladı.
"Ben Michelle konuşuyordum!"
Daha sonra Michelle tekrar saatine baktı, başka bir yarım saat suda kaldı. "Ne kadar ikiniz bu kadar sürdüreceksin? Her iki bok bitti gibi titriyorsun. Ben neye benzediğini görmek istiyorum! "
"Yaptığı kadar ben g .. g .. çıkıyorum değil," Ross kekeledi.
"L.. L .. aynı şekilde!" Steve dedi.
Michelle onun yanında yatıyordu ve elini başını sütyen, sonra onları bir sonraki iki saat boyunca zor ve sert titremeye izlerken keyif aldım. Sonunda o kadar bekleyen verdi. "Dışarı olsun, Hadi. Seni iki, bunu burada rüzgarlı daha soğuk olduğumu düşünüyorum! "Erkek suyun dışarı tırmandı ve o kontrolsüz titreme vardı her kas gördüğümüz gibi Michelle'in yüzü aydınlandı. "Sen mavi gidiyorsun! Bunu nasıl halledebiliriz? "
"Biz gerçekten .. t .. zor ya da gerçekten d .. d .. sarhoş t ediyoruz Ya," Ross kıkırdadı.
"I b .. b .. düşünmek hem de!" Steve dedi. "Michelle Ooh, çok titriyorsun!"
"Değil kadar senin kadar! Hey .... sağ burada sikelim. Tüm bu titriyor olacak bu çok eğlenceli! Her ne kadar .... Ben daha önce bir buçuk inç horoz görmedim. Ben zorunda kalacağım .... "
Michelle onun etrafında dudaklarını sarılmış ve onu emmeye başladı gibi "Ahhhh ...." Steve, içini çekti.
"Hey bana ne dersin?" Ross sordu.
Steve üzerinde karıştırılır ve Ross kapalı emmeye başladı ve bir kaç dakika sonra onlar kaya ikisi de zor. Michelle sıkıca Steve yakaladı ve onun üstüne onu çekti, sonra Steve üzerinde ulaştı ve öfkeyle Ross masturbasyon başladı.
Birkaç dakika sonra ve Ross hepsi her ikisi üzerinde onun yük vurdu. "Ahhh! Steve!! Bu inanılmaz bir duygu! "Diye soludu.
Michelle sıkıca hem erkek kapma, yoğun gelmeye başladı, daha sonra küçük bir çığlık kopardı. "Fuck cehenneme! Ahhhh! Oh god! "Diye bağırdı.
"Michelle!" Steve onun içinde jizz etkileyici bir miktar boşalma, soluk soluğa. Daha sonra bitkin karda geri yattı, bir kaç kez daha geldi Ross, wanking devam etti.
Birkaç dakika sonra, Michelle hâlâ Steve titreme rahim gerçekten onu dönüm geliyordu. "Steve .... ben bir daha alamam ...."
"Ben can! Ahhhhh! Lanet olsun! "Yine oyuncak, soluk soluğa.
Ross onu daha da açık ki, sert Steve spanking başladı ve birkaç dakika sonra o Michelle üzerine çöktü, sonra üçüncü kez geldi. "Uyanık mısın?" Steve zayıf sordu.Yanıt yoktu. "Ben onu giydi düşünüyorum."
"Ve ben," Ross sırıttı. "Bir kerede ikimiz tatmin edebilir!"
Kısa bir dinlenme sonra, onlar amaçsızca onlar sanılan herhangi bir yönde yürüyen yola sonra, biraz daha içki içilir. Gün ilerledikçe, onlar sarhoş ve sarhoş, sonra nihayet bir yığın tanrı çökmüş bilir nerede var. Hepsi soğuktan titreyerek, bir kaç saat sonra uyandı. "Lanet olsun .... geceleri burada donuyorum!" Nefes nefese Michelle, çocuklar için daha sıkı kadar yatmak için çalışıyor.
"Bu biraz daha var," ona bir şişe teslim, Ross sırıttı. O, aşağı yutkundu başını Ross'un göğsüne snuggled içeride, sonra daldım biraz daha sıcak hissettim. Daha çok bazı sarhoş çocuklar, daha sonra uykuya gitti.
Onlar uyandı ertesi sabah, daha sonra Michelle ayağa kalktı ve etrafına baktı. "Herhangi bir fikir, nerede?"
"Hayır, biz hiçbir haritalar kurtarmak değildi. Ben onları unuttum düşünüyorum, "Steve yanıtladı.
"Ayak izi yok ya, dün gece kar yağdı. Ben bu yüzden lanet üşüyorum muhtemelen neden olduğu! Neden erkek çocuklar kız gibi soğuğu hissetmiyorum? "
"Bu bizim için büyük seksi kaslar başka bir içki burada, bize ısınıyor bulunuyor."
Onlar biraz daha, sonra bir yön aldı sarhoş ve yola çıktık. Sonunda, onlar ile başlamak tırmandı dağ olduğunu düşündüğüm gördüm ve onlar bu sarhoş iken onlar kadar geri almak istiyorum hiçbir yolu yoktu düşünerek, etrafında yürüdü. Geç o akşam, nihayet Ross'un evine geri geldi ve onun çift kişilik yatağa giderken yaptı.Onlar aperatifler için kalkmadan önce, birkaç saat uyuyakalmışım sonra, içinde tırmandı.
"Bu çok eğlenceli oldu," Michelle dedi. "Ve ben o iki sallayarak görmek için değdi, ne kadar soğuk umurumda değil!"
Onlar geri yatağa gitti ve hava altında biraz duygu ertesi sabah uyandı. "Bir kalıntı için en iyi tedavi daha içki!" Steve bunların her birine bir şişe uzattı.
Ross vücuduna baktı ve kokladı sonra, yarısı onun şişe düşürmüşlerdir. "Hmmmmm, ben bu sefer gelen tüm kirli değilim, ben de bir yıkama var değilim." O ve rahat tırmandı sonra, tuvalete gezindi ve banyo dolu.
Kısa bir süre sonra Steve bir stereo ile koşarak geldi. "Müzik Ross Bulundu!" Daha sonra Michelle ile ilgili dans başladı tam ses Lady Gaga döndü.
"Bir çocuk burada herhangi bir gizlilik alınamıyor?" Şakayla Ross sordu.
"Sen müdahaleye sıcak küçük şey gibi biliyorum!" Michelle dedi. Derken, müzik durdu, sonra biraz daha sessiz gitti. "Ross? Daha fazla pil mi var? "
"Ben anne bir mutfak çekmecesinde bazı tutar düşünüyorum."
Michelle onları bulmak için koştum, ama yakında eli boş döndü. O ancak bunun için şebeke kablosunu ve bir uzantısı kurşun bulundu ve bunlar elden biraz var ve Steve banyoya onu vurmak başardı kadar Onlar bir süre için dans devam takılı in vardı.
"ARGGGHHH!" Ross her yerinden gerilmesini bağırdı.
Michelle onu almak için denemek için ulaşılan, ama o da bir şok var gibi çığlık attı ve sadece Ross'un horoz doğru stereo kaydırın başardı.
"Ahhhhh!!" Ross diye bağırdı.
"Ross?" Steve sordu. "Bunu memnun musun? Sen zor alıyoruz! "
"AHHHHHHHHHHHH!!" O sadece yakın elektrik onu taşındı sırtını, kemerleyerek bağırdı. "Kahretsin!" Diye havada onun yükü kadar oyuncak, ciyakladı. Steve ve Michelle oturdu ve Ross sert ve sert panted izledi. "Ahhhhhhhhhhhhh .... Oh my god!!" Ross sadece otuz saniye sonra tekrar geliyor, diye bağırdı.
"Daha?" Michelle sordu.
"Ahhhh .... Evet .... cehennem lanet! OHH!! ". Ross tekrar suyunu.
"Daha?"
"Hayır ... lütfen! Dur! Dışarı atın! "
"Bunu demek istemiyorum. Ben dört görmek istiyorum. "
"Bunun mümkün olduğunu sanmıyorum ..... tanrım .... benim horoz! Tüm tingly hissediyor! Yapamam .... Ahhhhhhhhhhhhh!! Evet yapabilirim. Oh, tanrım .... "
"Vay!" Michelle bağırdı. "Yine mi?"
"Hayır ..." zayıflaması ve banyoya kayar, Ross yanıtladı.
"Oops," Steve sudan dışarı Ross'un başını kaldırarak sonra stereo fişini dedi.
Birkaç dakika sonra, o yuvarlak geldi, sonra oturdu ve sırıttı. "Bu harika lanet oldu!"
"Bana mı diyorsun!" Michelle göğsünün üzerinde ellerini ovuşturarak, dedi. "Böyle inanılmaz bir çocuksun!"
"Bunu deneyin, sana cesaret."
Michelle banyo bekleyen yatarken, yer değiştirdi, sonra, bir an için düşündü ekstra cesaret için biraz daha içki aldı. Steve geri şimdi arızalı stereo takılı sağ ve onu kedi üstüne, banyosunda düştü. Michelle çığlık attı ve umutsuzca banyo dışına tırmanmak için çalıştı, ama başaramadı. "Dur!" Diye bağırdı. "Bu lanet acıyor!"
Çocuklar beş dakika boyunca acı içinde kıvranan hakkında onu, sonra Ross hayal kırıklığı ile ona baktı izledi. "Eğer o zaman gelip gitmiyor muyuz?"
"ARGGGHHH! ! "Diye hıçkırdı lütfen. "Bu gerçekten acıyor!"
Ross stereo fişini sonra, kıkırdadı ve ona büyük bir kucaklama vererek, sudan onu kaldırdı.
"Ben kız oğlan gibi elektrik işleyemez sanırım," diye yutkundu.
"Belki işinize kedi içinde olması gerekiyor? Benim horoz sopalarla ve kedi yok yani. "
Michelle sonra o bir fikri vardı, onun anatomi onun basitleştirilmiş tanÄ kahkahalara boğuldu. "Ben stereo oraya uygun olacağını sanmıyorum, ama ben alırdım biliyorum!" O güç kablosunu kaldırıldı, sonra aşağı mutfağa gitti ve sonunda kapalı telleri çıkardı.
"Hey, sen benim stereo sabote ediyoruz!" Ross şikayet etti.
Tüm ıslak geldiğimden beri "Peki ben, artık çalıştığını sanmıyorum! Bana biraz koli bandı getir. "
Ross başını kaşıdı ve bazı bulundu, sonra hepsi onun yatak odasına gittim.
Michelle Steve'in kalça bir tel bantlanmış ve onun için başka, sonra onun sert horoz üzerine kaydırdı. "Ross? "Bizi Tak
"Emin misiniz?"
"Bunun için gidin. Arghhh! Ahhhhh! LANET OLSUN!! "Güç onları hem aracılığıyla doğru arttığını diye yutkundu."
"MICHALLE!" Sert yukarı gerilmesini ve onu sıkıca kapma, Steve bağırdı. O iki birkaç dakika boyunca yoğun geliyor, sonra yatakta hareketsiz çöküşü onları gördüğümüz gibi Ross genişçe sırıttı. O güç kapalı ve onlara kadar sokuldu.
Beş dakika sonra, Michelle uyandı ve Steve gülümsedi. "Bu inanılmaz lanet oldu!"
"Bana mı diyorsun!" Steve dedi. "Şu andan itibaren, her zaman seks takılı var!" Onlar yorgun ve sarhoş, yatakta dışarı geçti yatıyordu sonra, günün geri kalanı için birbirleriyle ve elektrik ile denedi.
Ertesi sabah, Ross oturdu ve biraz düşündü. "Deli başka bir şey yapalım." O aşağı geri bazı haritalar getirdi ve yatağın üzerinde bir çift ortaya koydu, sonra hepsi onları yakından inceledi.
"Şu nehri takip edelim," Michelle önerdi. "Ben nehirler gibi."
"Sen sadece beni tekrar soğuk istiyorum," Ross sırıttı.
"Sevimli kalçalarınızı var benim hatam! Değil" diye ona sert şaplak, heyecanla dedi.
Onlar bazı gıda ve içki bol, daha sonra geçenler birkaç kahkahalar, nehre doğru çıplak dolaştım kadar dolu. Onlar nehri bulduğumuz zaman onlar bir savak rastladım kadar, onlar bir süre için yanında yürüdü. "Karşınıza oraya olamaz Bet ...." Michelle ona bir oynak kıpırdamak vererek dedi. Ross yavaş yavaş kollar uzanıyor, genelinde yaptığı yol yaptı, sonra savak üstüne dengelemek için elinden geleni yaptı. "Dikkat!" Michelle ona bir taş atma, diye bağırdı.
Ross onun dengesini kaybetti ve aşağıdaki kabaran suya baştankara üzerinde eşek düşen sona erdi, sonra yuvarlak baktı ve bunu önlemek için eğildi. Yine kayboldu, sonra başını nefes nefese, bir an yedeklemek attı. Sık sık, o da altında geri döndü, ağır nefes göründü. "Biz ona yardımcı olmalıdır düşünüyorsunuz?" Steve sordu.
"Hayır, o büyük ve güçlü bir çocuk o değil mi?"
Onlar Ross yavaş yavaş savak kalanı boyunca yüzerek çoğunlukla sualtı, on beş dakika boyunca izledim, ve nihayet diğer tarafında dışarı tırmandı. "Senin t .. t .. açın!" Diye kekeledi, onlara genelinde geri bağırarak.
Michelle sıkıca Steve sarıldı sonra, hızlı akan suya endişeyle baktı. "Ben Ross gibi iyi bir yüzücü değilim. Büyük, güçlü Steve beni taşıyacak? "
"Ross güçlü bir değil, benim."
"Evet, ben onun kasları sevdiğini biliyorum, ama senin benim için yeterince iyi. Şimdi beni al! "
Steve sırtına onu koymak ve dikkatle genelinde yaptığı yol yapım başladı. "Bana bir şey atılır eğer ben belki bunu yapabilir!"
"Ona fikir vermek etmeyin!"
Sonunda Steve Ross'un çok hayal kırıklığı, savak geçmişti ve onlar nehrin tarafı aşağı yürümeye devam etti. Yarım saat sonra, aşılmaz bir noktaya geldi. Kara, küçük bir uçurum yüz oluşturan, onların tarafında dikleşti vardı ve nehir tarafından devam hiçbir yolu yoktu. "Şimdi ne olacak?" Steve sordu.
Ross nehre sert Michelle itti, sonra sırıttı. Buzlu su vücudunu saran diye çığlık attı, sonra o hızla aşağı gerçekleştirildi. "Oops!" Ross dedi.
Steve Ross itti, ama Ross onun üzerine yakaladı ve ikisi suya kafa ilk yuvarlandı. "Ahhh! Yaramaz çocuk! "Sıkı Steve kapma, Ross sırıttı. O da aşağı süzülüyor gibi öptü, sonra bir küçük için onun gözlerinin içine baktı.
Yirmi dakika sonra, onlar baktı ve oldukça telaşlı Michelle gördüm. "Ben f .. f alıyorum .. lanet soğuk burada! Nasıl çıkacağız? "
"Kızlar bazen zayıflara," Steve Ross'un titreme göğsünü okşayarak, dedi. Ross gülümsedi ve nihayet Michelle küçük bir çıkıntının üzerine kapmak ve kendini çekmeyi başardı onlar kadar aşağı kayan devam etti.
"Burada .. h .. h gel!" Diye bağırdı.
Çocuklar onun çıplak vücuduna baktı, sonra yüzdü ve onun yanında dışarı tırmandı. Ross onun üzerinde ellerini koştu ve gülümsedi. "Ben çok Tüylerim görmedim ve çok zor sallayarak konum ve mavi!"
"C.. C .. soğuk!" Diye itiraz etti.
"H.. H .. sıcak!" Ross tutkuyla öpmeye yanıtladı.
Michelle sıkıca onun kalça yakaladı ve onun içine onun horoz itme. "Ahhh .... bana Ross ısınmak!"
Ross onu sert becerdin ve hem gelen üç kere sonra, bir yığın çöktü. Onlar gün yüzme kalanını geçirdi ve lanet, sonra sonunda kendi kafatasları dışarı sinirli ise denemek için daha aptal şeyler planlamak, eve yol yaptık.